Rock de Llegenda

Rock de Llegenda

divendres, 30 d’octubre del 2015

ALÈ D'EUGA: BACK TO THE STAGE

Ara si..., ara és l'hora!!



Desprès d'un temps de recolliment poc ociós i  molt productiu creativament parlant, per fi estem llestos per tornar a primera linea de Rock.








Moltes hores d'assaigs, noves idees, discussions, grabacions i regrabacions de temes, sessions de fotos, diseny de les portades del disc, birres, riures...bé, allò que se'n diu Rock and Roll!! Tot plegat ens ha fet carregar les piles al máxim, així com les ganes de tocar en directe tots aquests magnífics temes de folk-rock que hem parit. 


Aquests últims dies estem concretant concerts, entrevistes, actes promocionals  i tancant detalls per a la presentació del nostre nou disc: DANSANT AMB CORBS que està màgicament ben produït i gravat als estudis de gravació La Fundición Sonora a Cerdanyola del Vallès, de la mà del músic i productor Raúl Costafreda, que col.labora en el disc amb els teclats i efectes,i amb la col.laboració també del ultra prolífic i súper canyero saxofonista de Saxattack, David Riberas hem pogut acabar d'arrodonir el nostre disc, que de ben segur us captivarà. I com a mostra, us deixem  alguns dels temes del nou disc..


Salut i rock!!!


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada