Rock de Llegenda

Rock de Llegenda

divendres, 30 d’octubre del 2015

ALÈ D’EUGA  som:



Edu (guitarres i veu)  

Vocalista, guitarrista i compositor nascut a Barcelona,ara cavalca entre Barcelona i Escalarre. Ha participat en diverses formacions de diversos estils, abarcant des del blues, jazz, rock fins al folk còsmic. 
Sempre intenta provar coses diferents tant en la música, els texts o els arranjaments. Les seves influències abasten des d'en Quico Pi de la Serra, Eric Dolphy, Akira Kurosawa, Pere Calders, René Magritte, Jimi Hendrix, Joseph Conrad, Charles Mingus, els Kinks, Picasso, Orson Welles, Joni Mitchell, Jean Eustache, Ovidi Montllor, Paul Delvaux, Gordon Lightfoot, Jean Renoir,  William Blake, etc.



Txalmet (baix)

Nascut a Barcelona viu al Pallars des de 1991. Inquiet, prolífic i inesgotable, ha combinat la seva passió pels esports de risc amb la direcció de les seves empreses, d'esdeveniments artístics i esportius, d'hostaleria i turisme, així com amb la projecció i l'organització de molts altres esdeveniments que han tingut sempre la finalitat de divertir i beneficiar a tots aquells que viuen en el seu entorn.
Amant de les bandes de rock com Led Zeppelin, Iron Maiden, Pearl Jam o Jeff Buckley, les seves influències es deixen sentir en les bases rítmiques del grup.










Francis  (Bateria)  

Nascut a Barcelona actualment viu al Pallars. Amb gran bagatge professional, ha recorregut diversos camps que van des dels musicals a músic de sessió i bandes de pop com Split Cameras o de Rock com Crashlanding. Les seves influències van des dels inicis amb els Deep Purple o Led Zeppelin, passant per Jimi Hendrix, Jeff Beck, Lou Reed, Yes, Rush, etc... 
Recentment ha hagut de deixar Alè d'euga per que les seves altres ocupacions li treien massa temps i amb tot plegat no es podia dedicar de plè a cap de les seves passions: la seva família, la música, la seva explotació ramadera, i el negoci hostaler de casa seva.  







En SITO és el nou fitxatge d'Alè d'euga. Bateria polifacètic i dedicat exclusivament a la música, sempre dona el millor d'ell mateix a cada banda amb la que toca (l'any passat n'eren 19!!!) 





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada